Templates

Benieuwd om te zien hoe uw ideale website uit zo kunnen

zien? Bekijk dan snel de Templates hieronder!

Templates & Categorieën

Benieuwd om te zien hoe uw ideale website uit zou kunnen zien? Bekijk dan snel de Templates die ik beschikbaar stel. Kijk goed, want een template kiezen is niet eenvoudig! Klik op de kop “Website aanvragen” als u een Template heeft uitgekozen, of “Contact” als u een vraag heeft.

Bent u werkzaam in de zakelijke dienstverlening en wilt u een website met een zakelijk karakter? Bekijk dan snel onze zakelijke website Template.

Werkt u vaak aan projecten, of bewaart u graag een verzameling van al uw werkzaamheden? Dan is de Portfolio Template het bekijken waard.

Bent u toe aan een website die modern is en veel animaties bevat?  Bekijk dan zeker deze blog Template.

Heeft u een website nodig die uw prestaties laat zien door middel van een mooie professionele website? Kijk dan snel verder.

Organiseert u vaker events, tentoonstellingen, feesten of meetings? Dan is deze Template echt iets voor u!

 

Kunt u geen Template vinden die bij u past? Bekijk dan snel deze Template en wie weet bevalt hij u wel!

 

Bent u op zoek naar een website die simpelweg de informatie laat zien die u wilt? Klik dan snel op deze Template!

Heeft u een stijl die meer om een simpele look vraagt, maar ook professioneel is? Dan zit u bij deze Template op de juiste plaats. 

Als u op zoek bent naar een website die veel informatie over uw bedrijf geeft, is dit de Template voor u. Simpel en overzichtelijk.

Voert u ergens campagne voor? Dan is dit de Template voor u. De grote hoeveelheid afbeeldingen trekt veel aandacht.

Houdt u van foto’s en videos maken? Dan is deze Template echt iets voor u. Houdt uw eigen digitale portfolio makkelijk bij met deze Template!

Als u iets hebt ontwikkeld en u wilt de lezer uitleggen hoe het project tot stand is gekomen, dan is deze Template het bekijken waard.

Wilt u de lezer informatie geven over uw product, zonder te veel tekst te gebruiken? Maak dan gebruik van deze Template.

Als u uw product niet probeert te verkopen, maar de lezer wilt informeren over uw bedrijf, dan is deze Template het bekijken waard.

Houdt u van een moderne, eenvoudige look? Bekijk dan snel deze Template! De aspecten modern en makkelijk overbruggen elkaar perfect.

Als u een ZZP’er bent, is dit de Template voor u. Gemakkelijk aan te passen, overzichtelijk en professioneel.

Werkt u voor u zelf? Dan is ook deze Template het bekijken zeker waard. Veel afbeeldingen en weinig tekst. Lekker interessant voor uw klanten!

Dit is een van de meest moderne Templates. Modern, fijn om te zien en makkelijk om te onderhouden. Simpelweg perfect dus.

Houdt u van veel afbeeldingen, iconen en weinig tekst? Dan is deze moderne Template echt iets voor u. Bekijk hem snel!

Als u ervan houdt om mensen iets uit te leggen door middel van plaatjes en kleine stukjes tekst, dan is dit de Template voor u.

Wilt u uw bedrijf weergeven door middel van afbeeldingen en portfolio’s? Bekijk dan snel de Florist Template voor een demo.

Wilt u uw diensten weergeven met weinig tekst? Dan bevat deze Template de perfecte header: Grote afbeeldingen met weinig tekst.

Houdt u van een simpele website die gelijk alle statistieken laat zien? Dan is deze moderne Template perfect voor u.

Heeft uw bedrijf een collectie van bijvoorbeeld kunst of media? Bekijk dan deze digitale portfolio Template voor een demo!

Wilt u bezoekers iets uitleggen over uw diensten en/of bedrijf? Doet u dit graag door middel van afbeeldingen? Dan is deze Template de Template voor u. De hoeveelheid afbeeldingen en tekst passen goed bij elkaar.

Wilt u een op maat gemaakte website?

Stuur dan een e-mail en ik neem zo snel mogelijk contact met u op!

Over Mij

Ik ben een 20-jarige HBO-ICT student die het leuk vind om webdevelopment als hobby bij het ontwikkelen van (web)applicaties te doen!

Mijn Missie

Doordat ik zoveel bezig ben met het ontwikkelen van nieuwe (web)applicaties, blijf ik steeds meer dingen leren. Door deze ervaringen wil ik mijn klanten tevreden houden met mijn werk.

Waarom mijn diensten?

  • Je kunt nergens goedkoper een professionele website laten maken.
  • Mijn diensten zijn betrouwbaar.
  • Persoonlijk contact is in mijn optiek zeer belangrijk voor het ontwikkelen van een succesvolle website.