OVER MIJ

Joep Sales, Back-end developer

Wie ben ik?

Mijn naam is Joep Sales en ik ben een 20 jarige HBO-ICT student. Ik heb allerlei verschillende ICT richtingen gevolgd, maar Software Engineering en Web applicaties ontwikkelen vind ik het meest interessant! Ik studeer momenteel HBO-ICT aan Fontys Hogescholen in Eindhoven. Ik ben geboren en opgegroeid in Maastricht. 

Als ik niet actief met mijn studie bezig ben, hou ik me voornamelijk bezig met het ontwikkelen van websites. In eertse instantie deed ik dit alleen voor mezelf, omdat mijn passie onder andere webdevelopment is.

Doordat ik zoveel bezig ben met het ontwikkelen van nieuwe webapplicaties, blijf ik steeds meer dingen leren. Door deze ervaringen wil ik mijn klanten tevreden houden met mijn werk.

Door mij gemaakte projecten

Kijk snel in deze galerij om te zien aan welke projecten ik gewerkt heb!

Over Mij

Ik ben een 20-jarige HBO-ICT student die het leuk vind om webdevelopment als hobby bij het ontwikkelen van (web)applicaties te doen!

Mijn Missie

Doordat ik zoveel bezig ben met het ontwikkelen van nieuwe (web)applicaties, blijf ik steeds meer dingen leren. Door deze ervaringen wil ik mijn klanten tevreden houden met mijn werk.

Waarom mijn diensten?

  • Je kunt nergens goedkoper een professionele website laten maken.
  • Mijn diensten zijn betrouwbaar.
  • Persoonlijk contact is in mijn optiek zeer belangrijk voor het ontwikkelen van een succesvolle website.